A House

A HOUSE

Located in the prestigious residential area Agiorgani near to the ski center of Arahova,the S-House is a residential buildings with total surface of 400 m2.

Following the clients wish, the A-house is oriented to have views overlooking to the forrest. The main concept is based in the introversion of the complex, using a triangle shape for the elevation designing the master plan. The building is a 2level residence with an internal staircase that connects the ground floor where the living room area is placed with the kitchen and the pool with the first floor. In the first floor are placed themaster bedroom and a second bedroom. Both bedroom have individual wc. Attached to the living room is a pool placed under a glass roof. Between the pool and the living room a hanged fireplace is designed and constructed.

 

Type

Residence

Architecture Interior Design

Zisis Papamichos

Place

Agorgiani Arahova

Client

Privet

Year

2011

Surface

400sq.m.

SHARE PROJECT
object(WP_Post)#6135 (24) { ["ID"]=> int(6316) ["post_author"]=> string(1) "1" ["post_date"]=> string(19) "2022-06-14 12:59:17" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2022-06-14 09:59:17" ["post_content"]=> string(0) "" ["post_title"]=> string(7) "A House" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(6) "ahouse" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2022-06-14 12:59:17" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2022-06-14 09:59:17" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(51) "https://zitateam.gr/?post_type=projects&p=6316" ["menu_order"]=> int(81) ["post_type"]=> string(8) "projects" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" }
  • Type : Residence
  • Architecture Interior Design : Zisis Papamichos
  • Direction :
  • Place : Agorgiani Arahova
  • Client : Privet
  • Year : 2011
  • Surface : 400sq.m.
  • Photo Credits :
  • Logo Graphic Design :
  • Lighting Design :
  • 3d Modeling-Rendering :