Dental Clinic

DENTAL CLINIC

The project was to create a new dental clinic in the ground floor of a neoclassical building in the center of Volos. The main idea of the concept was to design a elegant space with a high tech essence and elegant materials. According to the aesthetic of the building, the interior design of the dental clinic is following a classic guide line with modern stylish surfaces . Because of the low height of the ceiling, a wooden ceiling has been designed all over the clinic to give the essence of a much higher ceiling . Granite white tiles are placed on the floor and wooden surfaces are constructed on the walls. The lights on the wooden ceilings are custom designed .

Type

Office

Architecture Interior Design

Zisis Papamichos

Place

Volos

Client

Panagiotis Georgiou

Year

2020

Surface

125sq.m.

SHARE PROJECT
  • Type : Office
  • Architecture Interior Design : Zisis Papamichos
  • Direction :
  • Place : Volos
  • Client : Panagiotis Georgiou
  • Year : 2020
  • Surface : 125sq.m.
  • Photo Credits :
  • Logo Graphic Design :
  • Lighting Design :
  • 3d Modeling-Rendering :